PINK BURGER
Bonitetna ocjena
Osnovni podaci
- KD
- 5610 - Djelatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekta;
- Područna jedinica
- Područna jedinica Budva - Ekspozitura Ulcinj
- Datum osnivanja
- 19.03.2014.
- Registracioni broj
- 50688675
- Reg. tijelo
- Privredni sud
- Registrovan za PDV
- DA
- Broj PDV registracije
- 82/31-01540-0
- Datum PDV registracije
- 30.05.2014
Nekretnine u vlasništvu
Katarstarska opština | Broj parcele | Tip nekretnine |
---|---|---|
c5f34676-6ae5-462a-a723-4aefdd9f4710 | 8389d521-58d | e281 |
b41504d0-7502-49a7-91dd-170dec07185a | 68377f77-c16 | b75f |
48c5034a-3d91-4348-8b5c-a5a7ef33a702 | a83a40c3-85b | 5195 |
75aa3e99-6edc-496f-b985-360f49a079d9 | 1e7ba954-ee5 | c1d9 |
2651237f-c734-4915-9af8-4d079dd1ee98 | 038b49a6-d15 | d0ec |
a89b6014-583c-4b2c-a028-a828c127cbc6 | 81cad74a-04c | c8b0 |
b4ad1a1b-2abd-4993-8d35-12254b955076 | da7b62ad-908 | 347f |
c359159e-4909-424d-a20e-84a10a0b7a6f | d9d1fb3f-825 | 6963 |
b547ba7d-7350-4598-bf0b-eed779a35e97 | 8f99844a-540 | 9678 |
7e8ced58-4847-4f46-bb62-32bda505b789 | 2228cf26-d32 | c68a |
Ovdje možete da saznate o svim nekretninama koje se nalaze u vlasništvu firme koju pretražujete. Pretraga se odvija direktno preko katastra, odnosno vlasnika zemljišta i nekretnina na nivou cijele države. Izvor ovih informacija je Katastar nepokretnosti Crne Gore, preko koga se vrši pretraga nekretnina. U svakom trenutku možete da budete sigurni da imate ažurnu i tačnu informaciju o vlasništvu nad nekretninama.
Katarstarska opština | Broj parcele | Tip nekretnine |
---|---|---|
92179bc7-3825-4f53-8f2d-dbd1e3da2887 | f73a750b-84f | 01ed |
443730e8-7012-413a-9d7b-8233b9de55a5 | 93e49668-b38 | 1ae4 |
4663d93d-a71a-4a2d-afc8-6e66856f3bde | a1bc4dc6-0e9 | 46e9 |
74671935-7d70-468b-8741-5f9e3dab8434 | a431a1fb-505 | 135c |
247952a7-eb61-45b6-8c65-5754d4d01255 | 6d7b63c1-944 | 2587 |
2f836196-0f78-4897-9f7d-990f33affd6f | 7bc4eb47-f93 | 0f77 |
08ece1a6-5c9e-4d1f-9454-fa43eb77e5a3 | 6f4f05ef-d4f | 3a51 |
00eaa6d8-c86d-414e-990e-2f0b7623c60e | d9dafd44-665 | d005 |