O nama


CompanyWall business od 2013. godine pomaže poslovnim subjektima da unaprijede poslovanje pronalaženjem i povezivanjem klijenata. Provjeravamo njihove potrebe i likvidnost, zalažemo se za poboljšanje učinkovitosti rada analizom finansijskih podataka i drugih brojnih ekonomskih faktora.

Pravovremena informacija od neprocjenjivog je značaja za savremeno poslovanje i omogućava privrednim subjektima da održe korak s aktuelnim lokalnim i globalnim događanjima.

CompanyWall business se bavi poboljšanjem procesa poslovanja s dugogodišnjim iskustvom, a svoj rad svakodnevno obogaćujemo pružanjem usluga klijentima na četiri različita tržišta u Evropi. Mi sa sigurnošću znamo šta je potrebno savremenoj firmi koja želi da osigura transparentno i sigurnije poslovanje.

Lideri smo u umrežavanju i uspostavljanju poslovnih veza između domaćih i stranih kompanija. Brojimo desetine hiljada zadovoljnih klijenata koji svjedoče o kvalitetu naših usluga finansijskog asistenta.

Iskoristite naše usluge danas, poslujte uspješnije već sjutra!


Gdje smo ?

4A Vasa Raičkovića, 81000 Podgorica


Iskustva i prijeloge naših korisnika su nam veoma bitne. Kontaktirajte nas!

Telefoni: 069/901-666
E-mail: info@companywall.me
PIB:  03240592
Reg. broj: 5-0873703/2

 

Pristup portalu CompanyWall business omogućava da obogatite svoje poslovne podatke:

  • praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju,

  • izračunavanjem bonitetne ocijene na osnovu posebne metodologije ustanovljene po ugledu na najveće svjetske bonitetne kuće,

  • sertifikacijom koja se vrši na osnovu postignute bonitetne ocjene poslovanja za tu godinu.

Za razliku od ponude konkurenata naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje firmi koje sami izaberete se automatski ažurira na nedeljnom nivou. Bez dodatne doplate dostupan Vam je spisak svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obavještenja koji se tiču vaše interesne grupe koju možete sami formirati.

U svakom trenutku jednostavnim logovanjem možete saznati i koja su lica zainteresovana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Sertfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall business predstavlja validno uvjerenje naše bonitetne kuće koji se dodjeljuje firmama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume. Bonitetna ocjena, koju izračunavamo na osnovu jasne metodologije i analize finansijskog izvještaja, je pisano svjedočanstvo Vaše visoke pozicije na rasprostranjenom tržištu. 

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ovi podaci dostupni su nam zahvaljujući ekskluzivnoj saradnji koju CompanyWall business ostvaruje sa CRPS-om već godinama.

U dinamičnoj atmosferi savremenog tržišta odluke često moraju biti donesene preko noći. CompanyWall business razvrstava potencijalne saradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i na taj način unosi red i veliki stepen sigurnosti pružajući zainteresovanim osobama gotovu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera.

Naš zadatak je da vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti budućeg saradnika. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su vam dostupne na jednostavan i pregledan način, uvidom u obrađene finansijske podatke svih privrednih subjekata koji posluju na crnogorskom tržištu. Uz sve relevantne podatke o firmi, klijenti lakše procjenjuju potencijalne partnere i mogu da naprave kategorizaciju klijenata na osnovu njihove kreditne istorije i prethodnih plaćanja.

Informacije na portalu CompanyWall business se ažuriraju svakodnevno i možete biti sigurni da su svi podaci o firmama precizni i pravovremeni.

Uz usluge koje nudi CompanyWall business umanjujete rizike izborom pouzdanih dobavljača i kupaca, sarađujete s jednom od najpouzdanijih firmi za određivanje bonitetnih ocjena i kreditnih rizika, štedite vrijeme i sredstva i možete se u potpunosti koncentrisati samo na najvažnije aktivnosti vaše firme.

Uz CompanyWall business imate realan pregled finansijske situacije - “krvne slike preduzeća” -  Vaših poslovnih partnera.

Svjesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regionu i doprinosi sigurnijem poslovanju, odnosno svodi rizike na minimum. Privredni subjekti, firme, ali i institucije se oslanjaju na podatke, ocjene i sertifikaciju koju za njih vrši CompanyWall business, a značaj naše bonitetne kuće je povećan pojavom velikog broja kreditnih derivata i drugih finansijskih proizvoda koji zavise od platežne sposobnosti partnera i vjerovatnoće neizvršenja.

 

CompanyWall business je bonitetna kuća od povjerenja koja nesmetano posluje na četiri evropska tržišta. U takvim okolnostima, prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja nezaobilazan element. Zbog toga smo originalne pečate ocjena AAA, AA+ i A+ zaštitili kao intelektualno vlasništvo pri Zavodu za intelektualnu svojinu Crne Gore, kao i pri EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office). 

Zaštitom intelektualnog vlasništva, pečata AAA, AA+ i A, nijesmo samo zaštitili autentičan dizajn već mnogo više od toga. Originalna estetika je sredstvo za lakše prepoznavanje vjerodostojne usluge i najpouzdanijeg asistenta crnogorskih firmi - CompanyWall business

 

Da vam olakšamo svakodnevno poslovanje, sklapanje novih partnerstava, kako biste proširili poslovanje u zemlji i inostranstvu.

Trudimo se da vam omogućimo nesmetan i transparentan rad, jer uz naše usluge u mogućnosti ste da se lakše zadužujete. Sertifikacija CompanyWall business je vaša karta za ulazak na poslovno tržište ukoliko ste relativno nepoznati, jer se investitori oslanjaju na ocjenu rangiranja, a ne na “prepoznavanje imena”. Dobar bonitetni rejting je najbolji marketinški alat za vašu firmu.

Primjenom savremenih metoda zadovoljavamo zahtjevne potrebe tržišta, ali i individualne i specifične potrebe klijenata s ciljem unaprjeđenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Crnoj Gori. Svakodnevno pomažemo razvoj finansijskog tržišta u Crnoj Gori, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede minimalizujemo rizike poslovanja za različite entitete i olakšavamo investitorima da razumiju kreditni rizik različitih dužnika.

Takođe, pomažemo institucijama i vladinim subjektima da pristupe kreditnim sredstvima bez potrebe da prolaze kroz dugotrajne procjene poverilaca. CompanyWall business bonitetne ocjene pomažu crnogorskom finansijskom tržištu kao svojevrsna mjera i procjena različitih ekonomskih entiteta.

Naš cilj je da Vam pomognemo da poslujete sigurnije i da Vas motivišemo da proširite poslovna ulaganja!

Aktivno ucešce u postavljanju viših standarda u podrucju poslovanja, trgovine i investicije u Srbiji, uvodenje novih poslovnih navika i trendova, ali i njihovo predvidanje i kreiranje, koje ce doprineti napretku celokupne srpske privrede.

Verujemo u progres, ali se redovno osvrcemo na metode poslovanja u prošlosti, na greške iz kojih ucimo zarad uspešnijeg i efikasnijeg poslovanja u buducnosti. Svesni smo da kreditne snage, rizici, politika poslovanja i razvitak tehnologije uticu na napredak firme, vlade, pokretne i nepokretne imovine. 

 

Cak i oku obicnog posmatraca ne promice brzi razvitak finansijskih institucija. Naša želja je da opravdamo dobro ime koje nosimo na srpskom tržištu i osporimo sve ono što se smatra rigidnim u radu bonitetnih kuca.

Cvrsto verujemo da je prosvecena kreditna analiza ne samo nauka, vec i umetnost!